søndag 18. mai 2008

Noen som vet hva disse rosene heter?

Jeg kjøpte disse to klaserosene for to år siden. Jeg klarte selvfølgelig å rote bort navnelappene før jeg lærte meg hva de het. Er det noen som vet det og kan fortelle meg det.Jeg mener å huske at de skulle klare seg opp til herdighetssone fire-fem. De er vel ikke akkurat beregnet for klimaet på Oppdal, men det ser ut som deg går bra. I hvert fall så langt.

Denne rosen er gul-orange, den har en nydelig farge og er veldig fin.

Denne rosen er veldig gul. Jeg synes ikke den står seg så godt i regnet, men er ellers helt nydelig.

4 kommentarer:

Nostalgia sa...

Den øverste kan være 'Whisky', men det er utallige orange og gule roser, så det bir litt av en utfordring å finne ut akkurat hvilke det er:)
Det er litt enklere hvis man vet hva slags rosetype det er (klatrer, busk, terosehybrid osv...) Men altså de blanke bladene og fargen på den øverste gjør at jeg tror det kan være den. Men bare tror;) Fin blogg!

Anonym sa...

Nydelige roser om man ikke kan navnet. Koselig blogg også. Er ofte innom og titter :o)

Tulipaner og krystaller sa...

Kan ikke hjelpe deg:-) Men flotte roser er det.
Ville bare ønske deg en fin søndag.
Hilsen Marit.

Anonym sa...

Hei!

Vi har nettopp lansert "planteguiden" (http://www.nrk.no/planteguiden) som er laget nettopp for å løse problemer som dette "hva heter denne blomsten?".

Jeg vet ikke om rosen ligger der, men basen utvides hver dag med nye planter av alle slag. Den gir deg informasjon om herdighetssoner, farger, blomstringstid, familier, botaniske navn, engelske navn, japanske navn med mer.

Spre det glade budskap!