tirsdag 26. august 2008

En rar sommer....

...for meg altså. Jeg har rett og slett ikke fått gjort en brøkdel av det jeg hadde planer og denne sommeren. Tiden har gått alt for fort for meg. Jeg skulle grave opp resten av den skrå plenen på ene siden av huset og lage staudebed og stier....det er ikke gjort. Fjellbedet er heller ikke kommet så langt som jeg hadde planlagt, men det er plantet mye nytt der så det blir bedre til neste år. Jeg har heller ikke fått gravd opp jordbæråkeren som planen var. Det var meningen at huset skulle vært mørkebrunt nå, men det er det ikke:-) Jo forresten en del av huset er det.Alt har ikke vært bra med dammen heller desverre. Vi kjøpte ei ny pompe i vår og den fungerte kjempe godt...ei stund. Så skulle leverandøren sende ei ny, men den har akkurat kommet. Så dammen har vært brun hele sommeren, men fiskene har klart seg godt likevel. Og det er jo bra. Uansett, det har vært en bra sommer med mye godt vær og en del besøk. Og, det kommer jo flere somrer:-)


Dette prosjektet startet jeg på i fjor, og planene var at det skulle være ferdig i år. Jeg er plaget med prolaps, så det har ikke vært så enkelt å bruke spaden å grave opp masse steiner denne sommeren. Men til neste år....:-)


Her er dammen i fjor. I år har jeg ikke hatt lyst å ta bilder av den, for den har ikke sett så pen ut med brunt vann. Får håpe det retter seg nå når vi har fått ny pumpe. Fiskene vokser og trives, og de største er vel godt over 30 cm nå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg!

Känner igen mig! På våren har man så storslagna planer för allt man ska hinna göra under sommarmånaderna. Och nu är det nästan höst igen.

Kommer snart in och läser igen!

hälsningar

Monica